Σχολείο Υπέρτασης

Σχολείο Υπέρτασης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ

6ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ

31 Μαρτίου - 3 Απριλίου 2022 


Η Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης διοργανώνει το 6ο Σχολείο Υπέρτασης για ειδικούς και ειδικευόμενους Παθολογίας, Καρδιολογίας, Νεφρολογίας και Γενικής Ιατρικής.

Το Σχολείο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, 31 Μαρτίου - 3 Απριλίου 2022.

Το «Σχολείο Υπέρτασης» είναι μια εκπαιδευτική δραστηριότητα αυτοτελής και ολοκληρωμένη. που είθισται να τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης, και σκοπό έχει την πλήρη ανασκόπηση των κλασσικών και σύγχρονων θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων σχετικά με την επιδημιολογία, την παθογένεια, τις παθοφυσιολογικές επιπτώσεις, τη διάγνωση, αξιολόγηση και θεραπεία της υπέρτασης. 

Απευθύνεται σε ειδικούς παθολόγους, καρδιολόγους, νεφρολόγους, γενικούς γιατρούς, ή ειδικευόμενους προς το τέλος της ειδίκευσής τους, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπέρταση και τα σχετιζόμενα νοσήματα.

Διαδικασία εκπαίδευσης:

  • Περισσότερες από 30 ώρες εκπαίδευσης (50% διαλέξεις, 50% συζήτηση) από περίπου 30 έμπειρους ειδικούς
  • 35 εκπαιδευόμενοι οι οποίοι χωρίζονται σε 5 ομάδες των 7 ατόμων και σε κάθε εκπαιδευτική συνεδρία επεξεργάζονται θεωρητικά και πρακτικά προβλήματα, ατομικά ή ομαδικά.
  • Αξιολόγηση των γνώσεων των εκπαιδευομένων, η οποία γίνεται ανώνυμα με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στη αρχή και το τέλος της εκπαίδευσης.
  • Η παρακολούθηση τουλάχιστον 12 από τις 14 συνεδρίες είναι υποχρεωτική, συμπεριλαμβανομένων της πρώτης και της τελευταίας συνεδρίας.

Το «Σχολείο Υπέρτασης» αποτελεί διαχρονική δραστηριότητα της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης, που στοχεύει να συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη εκπαίδευση των γιατρών στη σύγχρονη αντιμετώπιση της υπέρτασης στην κλινική πράξη.

Όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να στείλουν σχετική αίτηση στο e-mail της Γραμματείας Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ 6ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ – 2022» έως 10 Μαρτίου 2022, με τα εξής στοιχεία:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΦΟΡΕΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΘΕΣΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΤΗΛ. ΣΤΑΘΕΡΟ
ΤΗΛ. KINHTΟ
Ε-ΜΑΙL
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Κόστος παρακολούθησης

  • ΙΑΤΡΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ: 200,00 €
  • ΙΑΤΡΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ: 100,00 €

Το δικαίωμα συμμετοχής στο συνέδριο περιλαμβάνει:

  • Εγγραφή
  • Παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης με μοριοδότηση από τον ΠΙΣ (εφόσον καλυφθεί ο απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης)

Η εγγραφή στο Σχολείο Υπέρτασης θεωρείται έγκυρη και γίνεται δεκτή μετά από επιλογή από την Οργανωτική Επιτροπή

Στις 25 Μαρτίου 2022 θα σας αποσταλεί γραπτή ενημέρωση για την οριστική συμμετοχή σας, έτσι ώστε να γίνει εντός 5 (20/3/2022) ημερών τραπεζική κατάθεση ποσού ίσου με το δικαίωμα εγγραφής στο λογαριασμό της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης και να εξασφαλιστεί η θέση σας στο Σχολείο Υπέρτασης.

Το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να σταλεί πριν από την έναρξη του σχολείου μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε το πρόγραμμα

AFISA 202120221

Ενημερωθείτε για τα Νέα της ΕΕΥ

Εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας